Rondleiding door Buitenhuis AlbaNera

 

U draait de parkeerplaats op en u ziet direct de tennisbaan met het naastgelegen volleybalveld. Wij hoeven ons niet te gaan vervelen is het eerste wat u denkt. Stapvoets rijdt u langs de Italiaanse tuin met de grote overkapping. Garantie voor zwoele zomeravonden vol plezier.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAParkeerplek is er genoeg. Dicht bij de ingang van het huis kunnen al zeker 10 auto's staan.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAIn het huis een zee van licht en ruimte. Twee volwaardige keukens bij bijbehorende apparatuur. Vier koelkasten, twee magnetronovens, twee kookplaten, twee vaatwassers. Het gemak dient de mens. En ruimte. Heel veel ruimte.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAVoor iedereen een plekje voor zichzelf bij Buitenhuis AlbaNera. Net wat u wil. Met het hele gezelschap samen of even lekker tijd voor u zelf. U zoekt en vindt uw eigen ruimte hier.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETADe comfortabele bedden bieden u een welverdiende nachtrust. De ene keer is dit op tijd maar de faciliteiten van Buitenhuis AlbaNera nodigen uit tot korte nachten. Maar u heeft de keuze. Terwijl het ene deel van uw gezelschap lekker door kan zakken in de kroeg, kunt u er voor zorgen dat u de volgende dag weer fris kan genieten van alle mogelijkheden die ons huis u te bieden heeft.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAOnze tuin op het zuiden is al vroeg in het jaar een heerlijke plek om te zitten. Kijkend naar de voetballers op het veld, de kleinsten die zich amuseren op het speeltoestel of in de zandbak of de jeugd die zich uitleeft op de trampolines. Er valt altijd wel wat te zien en te beleven. En misschien gaat u zelf wel even aan de slag op de jeu de boules-baan. U verveelt zich geen moment bij Buitenhuis AlbaNera.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAOp weg naar het recreatiegebouw vindt u dan als eerste nog een heerlijke loungehoek onder een overkapping. Verblijft u tijdens een warme periode in ons huis, dan kunt u hier heerlijk genieten van de schaduw. Zoals gezegd, bij AlbaNera vindt u altijd uw eigen plekje.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETABij mooi weer of bij slecht weer. Er zijn bij ons altijd mogelijkheden om lekker bezig te zijn. In onze recreatieruimte zijn er verschillende spellen aanwezig om u niet te vervelen. Darten, tafelvoetbal, pooltafel en een tafeltennistafel. En de bar. U kunt uiteraard ook gewoon genieten aan de bar. Het is zelfs mogelijk om een fust bier aan te sluiten. Volop mogelijkheden voor uw verblijf.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETAEven tijd voor een film. Dat kan bij ons. In onze minibioscoop is het beeld en het geluid niet zo mini. U waant zich echt in een heuse cinema. Alleen bent u nu de baas over wat er te zien is. En staat de film van uw keuze niet tussen de door Buitenhuis AlbaNera aangeboden DVD's, dan kunt u altijd nog uw eigen laptop of harde schijf aansluiten om films te streamen.
Post from RICOH THETA. - Spherical Image - RICOH THETA