Het Buitenhuis

 

Het hart van Buitenhuis AlbaNera is het van alle gemakken voorziene verblijfsgebouw. Ook dit verblijfsgebouw is voor u op maat te maken. Voor groepen tot 18 personen of het hele gebouw voor groepen tot 36 personen. 

Reeds bij binnenkomst ziet u dat het samenzijn met uw gezelschap centraal staat bij Buitenhuis AlbaNera. U opent de voordeur en het eerste wat u ziet is een gigantische tafel. Een tafel waar u met uw volledige gezelschap kunt zitten. Over de tafel kijkt u door de openslaande tuindeuren uit over de speelweide. Links van u ziet u een gezellig barretje. De ideale plek om samen een leuk spel te doen. Daarnaast bevind er zich in de woonruimte nog een gezellige zithoek met gashaard en grootscherm tv. Voor groepen tot 36 personen zijn er twee zithoeken zodat ieder desgewenst zijn eigen plek kan zoeken. Verder is er nog een volledig ingerichte keuken die van alle hedendaagse gemakken is voorzien, met een grote koelkast voor de boodschappen en een kleine extra koelkast in de bar voor de drank.

Op de begane grond bevinden zich twee tweepersoons slaapkamers voor de 18 persoons locatie. Een daarvan is geschikt gemaakt voor mindervaliden met extra brede, drempelloze deuren, ruimte rondom het bed en speciaal aangepaste badruimte. Voor de 36 persoons locatie zijn er op de begane grond vier tweepersoons slaapkamers, waarvan twee voor mindervaliden.

Op de eerste verdiepingsvloer zijn er dan nog vijf tweepersoons slaapkamers en een speciale familiekamer waar, door het geplaatste stapelbed, plek is voor vier personen. Al deze slaapkamers zijn voorzien van wastafel, douche en wc. Voor de 36 persoonslocatie is dit weer het dubbele. Tien tweepersoons slaapkamers en twee familiekamers. Van alle comfort voorzien. Zo kunt u Buitenhuis AlbaNera het beste omschrijven. U zult zich direct thuis voelen.