Even lekker alles uit handen.

 

Buitenhuis AlbaNera werkt samen met een aantal uitstekende cateraars. Voor ieder wat wils. Gaat u voor een buffet of wilt u een heerlijk verzorgd diner. Wilt u een maaltijd die wordt bereid waar u bij staat of een heerlijk frietje uit de hand. Er is enorm veel te kiezen. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden die Buitenhuis AlbaNera aanbeveelt. Smakelijk eten.

 

 

 

 

 

Buitenhuis AlbaNera:

Wij kondigen dan ook met alle plezier aan dat wij zelf heerlijke avonden kunnen verzorgen met eigengemaakte super verse steenovenpizza’s. Op het moment dat je een heerlijke pizza aangereikt krijgt zie je de kaas nog sudderen. De bodem nog krokant door de 400 graden temperatuur van de oven. Een Napolitaanse pizza zoals je ‘m eigenlijk alleen in Italië kunt krijgen.

De mogelijkheden:

Pizza per persoon. U kunt vooraf aangeven hoeveel pizza’s u wilt bestellen. Vanaf 11,00 euro per pizza bakken wij voor u vers de allerlekkerste pizza’s. Eventueel kunt u dan vooraf nog aangeven welke pizza's u wilt hebben. Wij hanteren bij deze mogelijkheid een minimum aantal van 18 pizza's.

Onbeperkt pizza eten. Wij bakken gewoon door. We beginnen met allerlei pizza’s voor jullie te bakken. De pizza’s zijn in 3 a 4 minuten klaar en dan verdelen we elke pizza in acht stukken en zo hebben we dus in 8 minuten al  32 mensen aan het eten. Voor onbeperkt pizza eten vragen we 14,50 euro per persoon en voor kinderen onder de 10 jaar 10,00 per persoon. Wij hanteren een minimum aantal van 16 personen voor het onbeperkt pizza arrangement.

Volledig verzorgde diners. Daarnaast verzorgen we nog verschillende variaties in diners. Deze diners zijn er in verschillend mogelijkheden. Ze variëren wat betreft voorgerecht, toevoegingen aan het hoofdgerecht en desserts. Deze diners zijn er vanaf 20 euro per persoon en worden veelal ook op maat gemaakt en vooraf met onze gasten besproken.

Pizzabakworkshop. Als laatste is er dan nog de workshop. Wij leren jullie graag de kneepjes van het pizza bakken. Hoe maak je het deeg en die speciale saus? Hoe werkt de oven en wat is er naast de traditionele pizza nog meer mogelijk? U leert het allemaal tijdens een drie uur durende workshop. En bijkomend voordeel. U kunt uw heerlijke zelfgemaakte pizza’s zelf opeten of delen met de overige deelnemers. Voor een pizzaworkshop vragen wij 30 euro p.p. vanaf 8 personen. Vanaf 12 personen 27,50 euro en vanaf 16 personen 25 euro.

(Prijzen voor 2019)

 

KOOK:

Heerlijke geuren, kokende pannetjes en mooie verse ingrediënten. Ruikt u dit ook graag in uw eigen keuken? Nodig KOOK. dan uit en u kunt in Buitenhuis AlbaNera genieten van een uitgebreid diner op niveau.

Onze chef-kok laat u in de keuken van uw accommodatie zijn passie voor het vak zien. Het geeft u de mogelijkheid te genieten van deze passie en te komen kijken hoe uw diner wordt bereid. Laat u zich liever verrassen? Natuurlijk doen wij dit ook graag voor u.

 Voor meer informatie kijkt u op http://kook-punt.nl/

 

Peter Pan Catering:

Feestje? Peter Pan zorgt voor uw avontuurlijk feestmaal. Er zijn allerhande mogelijkheden op het gebied van buffetten en catering.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.peterpancatering.nl/

 

Fiesta Grill:

Fiesta grill heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het ter plaatse bereiden van eten voor al uw feesten en partijen.

Dit kan in de vorm van de zeer uitgebreide party pan, een buffet, paella, broodjes en wraps, een BBQ of een varken aan het spit.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.fiestagrill.nl/

 

Chang Phurk

Heerlijke Thaise gerechten. Restaurant Chang Phurk heeft voor Buitenhuis AlbaNera verschillende buffetten samengesteld. Informeer bij ons even naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.changphurk.nl/ 

 

Nakal (culinair eigenwijs)

Indonesische keuken van hoge kwaliteit. Chefkok Arjuna van Restaurant Nakal heeft voor Buitenhuis AlbaNera 3 menu's samengesteld. 

/uploads/menu1Nakal.pdf

/uploads/menu2Nakal.pdf

/uploads/menu3Nakal.pdf

Uiteraard is het mogelijk om menu's te combineren of gerechten toe te voegen. Voor meer informatie kijkt u op: https://www.restaurantnakal.nl/

 

Ambachtelijke slager Koos Vaes

Wilt u heerlijk BBQ'en, fonduen of gourmetten met vlees van de ambachtelijke slager uit ons dorp. Dat kan. Er zijn vele mogelijkheden. Voor alle informatie kijkt u op: http://www.slagerijvaes.nl/

 

Partyservice Hans Janssen

Partyservice Hans Janssen, specialist in creatief tafelen. Wij verzorgen voor een complete barbecue-, reuzenpan-, reuzewok-, en gourmetparty. Kortom wij zijn voor u dé sfeermaker bij uitstek.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.partyservicehansjanssen.nl/

 

JCS partyservice

U kunt natuurlijk een frietje bestellen bij de plaatselijke frituur. Niets mis mee. Maar uw eigen frituur voor de deur van Buitenhuis AlbaNera is ook een mogelijkheid. Onbeperkt frites en snacks eten voor een zeer voordelige prijs. 

Voor meer informatie kijkt u op/uploads/DrankenlijstvoorAlbaNera.pdf