Contact Buitenhuis AlbaNera

 

Adres:
Buitenhuis AlbaNera
Schinkelsweg 8a
6035 PX    Ospel

Parkeerplaats gelegen aan Hagelkruisbaan 7a.

+31 (0) 495 641302

+31 (0) 651 594217 (mobiel bellen heeft de voorkeur)
Info@buitenhuis-albanera.nl
www.buitenhuis-albanera.nl
KvK nr.: 58197990
BTW nr:  NL001800005B95

 

 

 

Op de accommodatieverhuur zijn huurvoorwaarden van toepassing.  

AlgemeneVoorwaardenGroepsaccommodatie.pdf

Voor de weekenden geldt er normaal gesproken een aankomsttijd van 15.00 uur. Hier kan in bijzondere gevallen van afgeweken worden. Bij geen activiteiten kan er een aankomsttijd van 13.00 uur worden aangehouden. Dit gaat altijd in onderling overleg. In geval van uitzondering behoudt Buitenhuis AlbaNera zich het recht om de recreatieruimte vanaf een later tijdstip vrij te geven. Mocht dit het geval zijn, dan zal dit altijd ruim voor aanvang van uw weekend gemeld worden en zal er gezorgd worden voor een passende compensatie.

Om u een plezierig verblijf te garanderen hanteren wij een huisreglement.

HuisreglementBuitenhuisAlbaNera2015.pdf

 

Buitenhuis AlbaNera vindt uw privacy een groot goed. In onderstaande Privacy Policy staat omschreven hoe wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens.

/uploads/PrivacyPolicyBuitenhuisAlbaNera.pdf

 

Ter informatie vindt u hier een lijst van de inventaris van onze keuken. Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij graag van u via ons contactformulier, mail of telefonisch. Ter verduidelijking. Dit is de lijst indien u gebruik maakt van de helft van de accommodatie. De volledige accommodatie heeft de beschikking over twee keer deze inventaris.

inventarislijstkeukenBuitenhuisAlbaNera.pdf

 

Hieronder vindt u de printversie van de plattegrond van het Buitenhuis.

/uploads/plattegrondbeneden.pdf

/uploads/plattegrondboven.pdf

 

 

 

Disclaimer

Hoewel Buitenhuis AlbaNera de grootste zorg heeft besteed aan de volledigheid en correctheid van de informatie op de website, kan zij niet instaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Buitenhuis AlbaNera aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

In geen geval kan Buitenhuis AlbaNera aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik van de website.

Buitenhuis AlbaNera bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Buitenhuis AlbaNera heeft geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud en het beleid van deze websites. Op deze websites valt u onder de (privacy)regels van die betreffende site

 


Contact Formulier