Drank en levensmiddelenbezorgservice

 

Buitenhuis AlbaNera biedt u het ultieme weekendgevoel. Aankomen terwijl de levensmiddelen al zijn binnengebracht en de gekoelde levensmiddelen al zijn ingeruimd in onze ruime koelkasten. U bestelt online heel gemakkelijk uw boodschappen en deze worden dan in het huis bezorgd. We hebben twee partners waar u op deze manier kunt bestellen. De COOP (https://www.cooponline.nl/)  of de Jumbo (http://www.jumbo.com) Indien u bij uw bezorgadres ons adres opgeeft worden de spullen rechtstreeks bij uw vakantiehuis afgeleverd. Als u zorgt dat de boodschappen van te voren aan ons zijn betaald, kunnen wij bij bezorging voor u pinnen. Hoe gemakkelijk wilt u het hebben.

 

 

 
 

Wilt u drank bestellen, maar u twijfelt hoeveel. Dan is onze drankenservice wellicht wat voor u. Wij werken samen met JCS partyservice die niet aangebroken dranken gewoon weer terug nemen. U betaald dus alleen wat u verbruikt heeft. Ook voor fusten bier die u in onze recreatieruimte aan kunt sluiten bent u hier aan het juiste adres. U kiest op de volgende lijst drankenlijst Buitenhuis AlbaNera 2022.pdf wat u wilt bestellen. Dit mailt u aan ons door (graag uiterlijk 1 week voor aankomst) en wij zorgen dat het op de dag van uw aankomst klaar staat.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben. Zo hebt u nog meer tijd om te doen waar u voor gekomen bent. Samen een leuke tijd doorbrengen.