Drank en levensmiddelenbezorgservice

 

Buitenhuis AlbaNera biedt u het ultieme weekendgevoel. Aankomen terwijl de levensmiddelen al zijn binnengebracht en al de gekoelde levensmiddelen al zijn ingeruimd in onze ruime koelkasten. De plaatselijke supermarkt biedt u deze service aan zonder bezorgkosten. U kunt op twee manieren bestellen. U logt zelf in op de internetsite van COOP (https://www.cooponline.nl/) en u kunt heel eenvoudig zelf uw boodschappen bepalen. Indien u bij bezorgadres ons adres opgeeft worden de spullen rechtstreeks bij uw vakantiehuis afgeleverd. Of u mailt uw boodschappenlijst (graag uiterlijk 1 week voor aankomst) naar ons en wij zorgen verder dat het met de supermarkt geregeld wordt. Het is bij de COOP helaas niet mogelijk om boodschappen retour te brengen.

 

 

 
 

Wilt u drank bestellen, maar u twijfelt hoeveel. Dan is onze drankenservice wellicht wat voor u. Wij werken samen met JCS partyservice die niet aangebroken dranken gewoon weer terug nemen. U betaald dus alleen wat u verbruikt heeft. Ook voor fusten bier die u in onze recreatieruimte aan kunt sluiten bent u hier aan het juiste adres. U kiest op de volgende lijst /uploads/DrankenlijstvoorAlbaNera.pdf wat u wilt bestellen. Dit mailt u aan ons door (graag uiterlijk 1 week voor aankomst) en wij zorgen dat het op de dag van uw aankomst klaar staat.

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben. Zo hebt u nog meer tijd om te doen waar u voor gekomen bent. Samen een leuke tijd doorbrengen.