Buitenhuis AlbaNera: Catering met passie en beleving.

 

Zorgen dat onze gasten een leuke tijd hebben, dat is onze grootste passie. En dus wilden we ook een stukje catering verzorgen. Maar wel een vorm die bij ons past. Een vorm van catering die gekenmerkt wordt door persoonlijk contact en beleving. Waar je ziet hoe het eten klaar wordt gemaakt op een eerlijke en echte manier. Zonder gebruik van stekkers of gas. Maar puur natuur met hout. Een aantal jaren geleden begonnen we met onze pizzaoven. En sinds voorjaar 2019 met onze OFYR. Met beide mogelijkheden bieden we verschillende arrangementen aan. Heeft u nog vragen over onze beide vormen van catering. Neem contact met ons op en we vertellen er graag meer over. 

OFYR: de nieuwste trend op het gebied van outdoor cooking.

Wat is een OFYR hoor ik u denken. Nou, een OFYR is eigenlijk de manier waarop eten bereid hoort te worden. Eerlijk, vers, snel en met de beleving van echt vuur. een combinatie van BBQ met steengrillen maar dan met nog veel meer mogelijkheden. Wij zijn nog maar net bezig met het ontdekken

van die mogelijkheden, maar we bieden al een aantal arrangementen aan die zeker tot de verbeelding spreken. En heeft u dieetwensen. laat het ons weten. Wij bieden diverse alternatieven. Laat u verrassen, laat u verwonderen. Maar vooral ga genieten van heerlijk eten.

De mogelijkheden:

Hamburger XXL arrangement: (17,00 euro per volwassene/ tot 10 jaar: 12,00 euro per kind

Hamburgers met frietjes. Maar dan toch net wel wat meer. Heerlijke sappige hamburgers, diverse soorten sauzen, diverse soorten beleg, broodjes en salades. Kortom met een omschrijving hamburger en frietjes doe je dit arrangement toch eigenlijk wel een beetje te kort. Dit is hamburgers XXL.

Hamburger met friet: (12,00 euro per persoon)

Een heerlijk lekkere sappige hamburger met vers gebakken friet. Je ziet hoe de hamburger suddert en sist op de bakplaat. Gebakken op echt vuur. Dat is pas beleving.

 

Alles op een stokje-arrangement: (19,00 euro per volwassene/tot 10 jaar: 13,00 euro per kind)

Heerlijke satéstokjes op verschillende wijze.Het is een beetje een reis om de wereld. Want de hele wereld kent wel vormen van stukjes vlees op een stokje. Grieks, Indonesisch, Indiaas. En dat alles met bijbehorende gerechtjes. Laat je verrassen. Het is het waard.

Hamburger/Saté arrangement: (18,50 euro per volwassene/ tot 10 jaar: 12,50 euro per kind)

Last van keuzestress? Dan pak je gewoon het gecombineerde arrangement. Een hamburgertje als voorafje en daarna twee sateetjes met de bijbehorende gerechten. Best of both world's noemen ze het wel eens. Dat geld zeker voor dit arrangement.

Maar blijf onze website volgen. Wij zijn nog volop bezig met de ontdekkingstocht van onze OFYR. 

 

Onze pizzaoven

Ook verzorgen wij zelf heerlijke avonden met eigengemaakte super verse steenovenpizza’s. Op het moment dat je een heerlijke pizza aangereikt krijgt zie je de kaas nog sudderen. De bodem nog krokant door de 400 graden temperatuur van de oven. Een Napolitaanse pizza zoals je ‘m eigenlijk alleen in Italië kunt krijgen.

De mogelijkheden:

Pizza per persoon. U kunt vooraf aangeven hoeveel pizza’s u wilt bestellen. Vanaf 12,00 euro per pizza bakken wij voor u vers de allerlekkerste pizza’s. Eventueel kunt u dan vooraf nog aangeven welke pizza's u wilt hebben. Wij hanteren bij deze mogelijkheid een minimum aantal van 18 pizza's.

Onbeperkt pizza eten. Wij bakken gewoon door. We beginnen met allerlei pizza’s voor jullie te bakken. De pizza’s zijn in 3 a 4 minuten klaar en dan verdelen we elke pizza in acht stukken en zo hebben we dus in 8 minuten al  32 mensen aan het eten. Voor onbeperkt pizza eten vragen we 17,00 euro per persoon en voor kinderen onder de 10 jaar 12,00 per persoon. Wij hanteren een minimum aantal van 16 personen voor het onbeperkt pizza arrangement.

Make, bake and share. Zelf graag je eigen pizza samenstellen onder begeleiding van ervaren pizza bereiders? Dat kan. U leert de ins en outs van het beleggen van de pizza. En als u een mooie pizza heeft samen gesteld, word hij door een ervaren bakker in een heerlijke, dampende pizza getransformeerd. Daarna kunt u de rest van uw gezelschap laten proeven van uw creatie. Make, bake and share. Voor dit arrangement vragen we 21 euro p.p. Voor kinderen onder de 10 jaar is dit 14.00 euro p.p.

Volledig verzorgde diners. Daarnaast verzorgen we nog verschillende variaties in diners. Deze diners zijn er in verschillend mogelijkheden. Ze variëren wat betreft voorgerecht, toevoegingen aan het hoofdgerecht en desserts. Deze diners zijn er vanaf 27,50 euro per persoon en worden veelal ook op maat gemaakt en vooraf met onze gasten besproken.

Pizzabakworkshop. Als laatste is er dan nog de workshop. Wij leren jullie graag de kneepjes van het pizza bakken. Hoe maak je het deeg en die speciale saus? Hoe werkt de oven en wat is er naast de traditionele pizza nog meer mogelijk? U leert het allemaal tijdens een drie uur durende workshop. En bijkomend voordeel. U kunt uw heerlijke zelfgemaakte pizza’s zelf opeten of delen met de overige deelnemers. Voor een pizzaworkshop vragen wij 35,00 euro p.p. vanaf 8 personen. Vanaf 12 personen 31,00 euro en vanaf 16 personen 27,50 euro.

(Prijzen voor 2023)

(De oven is alleen te gebruiken door medewerkers van Buitenhuis AlbaNera. Gebruik door gasten is helaas niet mogelijk vanwege de risico's op schade)