Machtig mooi midden Limburg

Buitenhuis AlbaNera ligt midden in een prachtige streek. Aan de ene zijde, vlakbij Nationaal Park De Groote Peel. En aan de  andere zijde de uitgestrekte Maasplassen. Als een spinnenweb liggen daartussen diverse fiets- en wandelroutes die u op de meest bijzondere plekjes brengen. Het witte stadje Thorn. Of Openluchtmuseum Eynderhoof. Escargotkwekerij 't Slakkenhuys en de vintageshop Industreel en zo op loopafstand. Er is verrassend veel te beleven.  Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw activiteiten. Fiets- en wandelroutes zijn via ons te verkrijgen. En als geboren en getogen streekbewoners wijzen wij u graag nog op die plekjes die u gezien moet hebben.

Ook is Buitenhuis AlbaNera centraal gelegen tussen de steden Weert en Roermond. Beide steden hebben verschillende bezienswaardigheden en zijn zeer geschikt om een middagje te shoppen. Het outlet center in Roermond staat garant voor enkele prijsbewuste aankopen. Door de gezellige binnensteden, met de vele restaurantjes en cafés zult u zich geen moment vervelen als u besluit om op citytrip te gaan.

 

Heeft u geen zin om te koken en wilt u met uw gezelschap heerlijk een restaurant bezoeken, dan is dit op verschillende plaatsen mogelijk. Voor elke beurs is er een restaurant te vinden wat bij u past. Op loopafstand vind u Restaurant De Dorpsherberg. Een familierestaurant, wat naast de meest bijzondere pannekoeken, ook een volledige keuken voert. In Nederweert vind u een keur aan restaurants. Mediterranees tot Frans. Eetcafé tot luxe tafelen. Bespreek met ons uw wensen en wij kunnen u het restaurant wat het beste bij u past aanbevelen. Bent u naar iets speciaals op zoek, dan verwijzen wij u naar de sterrenrestaurants Bretelli in Weert of One in Roermond. Zouden er sterren uitgereikt worden aan ijssalons, dan zou ijssalon Florence in Nederweert hier zeker aanspraak op kunnen maken. Als veelvuldig winnaar van de titel "ijssalon van het jaar" is een bezoekje voor de ijsliefhebber eigenlijk een must.