Partners van Buitenhuis AlbaNera

 

Buitenhuis AlbaNera werkt al vanaf de oprichting samen met diverse uitstekende cateraars. Cateraars die u met alle vertrouwen in kunt schakelen. Wij streven met ons huis naar een hoge kwaliteit en dat kunt u van onze partners ook verwachten. Wij wensen u een smakelijke maaltijd.

 

Peter Pan Catering:

Feestje? Peter Pan zorgt voor uw avontuurlijk feestmaal. Er zijn allerhande mogelijkheden op het gebied van buffetten en catering.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.peterpancatering.nl/

 

Fiesta Grill:

Fiesta grill heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in het ter plaatse bereiden van eten voor al uw feesten en partijen.

Dit kan in de vorm van de zeer uitgebreide party pan, een buffet, paella, broodjes en wraps, een BBQ of een varken aan het spit.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.fiestagrill.nl/

 

Chang Phurk

Heerlijke Thaise gerechten. Restaurant Chang Phurk heeft voor Buitenhuis AlbaNera verschillende buffetten samengesteld. Informeer bij ons even naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.changphurk.nl/ 

 

Nakal (culinair eigenwijs)

Indonesische keuken van hoge kwaliteit. Chefkok Arjuna van Restaurant Nakal heeft voor Buitenhuis AlbaNera 3 menu's samengesteld. 

/uploads/menu1Nakal.pdf

/uploads/menu2Nakal.pdf

/uploads/menu3Nakal.pdf

Uiteraard is het mogelijk om menu's te combineren of gerechten toe te voegen. Voor meer informatie kijkt u op: https://www.restaurantnakal.nl/

 

Ambachtelijke slager Koos Vaes

Wilt u heerlijk BBQ'en, fonduen of gourmetten met vlees van de ambachtelijke slager uit ons dorp. Dat kan. Er zijn vele mogelijkheden. Voor alle informatie kijkt u op: http://www.slagerijvaes.nl/

 

Partyservice Hans Janssen

Partyservice Hans Janssen, specialist in creatief tafelen. Wij verzorgen voor een complete barbecue-, reuzenpan-, reuzewok-, en gourmetparty. Kortom wij zijn voor u dé sfeermaker bij uitstek.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.partyservicehansjanssen.nl/

 

JCS partyservice

U kunt natuurlijk een frietje bestellen bij de plaatselijke frituur. Niets mis mee. Maar uw eigen frituur voor de deur van Buitenhuis AlbaNera is ook een mogelijkheid. Onbeperkt frites en snacks eten voor een zeer voordelige prijs. 

Voor meer informatie /uploads/drankenlijstvooralbaners2022.pdf