De faciliteiten

 

Rond om het Buitenhuis is er van alles te beleven. Om te beginnen de speelweide. Een grasveld met daarop uitdagende speeltoestellen en een zandbak voor de kleinsten van het gezelschap. Verder is er een voetbalveld, jeu de boulesbaan en tafeltennistafel aanwezig voor de sportief ingestelden. 

Staat het weer het niet toe om buiten activiteiten te ontplooien of houdt u meer van de cafésporten dan is er nog de recreatieruimte. Een ruimte van 80 m2 grootte, gezellig ingericht als een dorpscafé met bar. Hier vindt u een dartbord, tafelvoetbalspel, flipperkast en nog meer kleiner vermaak. Deze ruimte kan ook gebruikt worden om een feestje te vieren.

 

In het gebouw van de recreatieruimte bevind zich ook nog het knusse bioscoopje. Met een gezelschap van tien personen kunt u hier in echte bioscoopstoelen genieten van een film, die u zelf op dvd, blue ray of usb mee kunt brengen, afgespeeld op groot scherm met prachtig geluid. Het is alsof de filmsterren bij u op schoot zitten.

In hetzelfde gebouw bevind zich ook het sauna en wellnessgedeelte. Een plek waar u zich even helemaal kunt ontspannen. Naast de relaxruimte vind u hier een finse barrel-sauna en jaccuzi. Ook heeft het sauna en wellnessgedeelte een afgescheiden tuin waar u tijdens mooi weer, in volledige privacy, heerlijk buiten kunt verblijven.Om het aanbod van activiteiten compleet te maken is er dan nog de all weather kunstgrastennisbaan. Speelt u recreatief, competitief of wilt u kennis maken met de sport? U zult zich op deze baan direct thuis voelen.