Het buitengebeuren

 

Buitenhuis AlbaNera wordt omringd door talloze speelmogelijkheden. In de eerste uren van uw verblijf zult u uw kinderen alleen maar rond zien rennen om te beslissen waar ze als eerste mee zullen gaan spelen. Maar wat een prachtig gezicht is dat.

De zandbak en speeltoestellen

Buitenhuis AlbaNera beschikt over een giga zandbak met daarin uitdagende speeltoestellen. Verder zijn er twee trampolines. Eentje hebben we voor de kleinsten van het gezelschap ingegraven zodat ook zij volop kunnen springen. Daarnaast hebben we nog een grote hoge trampoline voor de kinderen die wat meer uitdaging wensen. En misschien vindt u hier ook wel weer het kind in u zelf. 

 

 

 

Het voet- en volleybalveld

Een balletje trappen hoort er uiteraard altijd bij tijdens uw verblijf. Wij beschikken over een trapveldje met twee doelen waarop u zich naar hartelust uit kunt leven. Langs de tennisbaan bevindt zich dan ook nog een volleybalveld. U komt dus handen en voeten te kort tijdens een verblijf bij Buitenhuis AlbaNera.

 

 

 

 

 

 

De jeu de boulesbaan

Iedereen kan het en iedereen doet het. 3 ijzeren ballen en een klein balletje waar je zo dicht mogelijk bij moet proberen te komen. En of je het nu petanque of jeu de boules noemt, op onze baan worden af en toe pittige potjes gespeeld. De ondergaande zon bepaalt hoe lang er doorgegaan wordt. Een heerlijke Franse zomeravond gegarandeerd.

 
 
 
 
 

De tennisbaan

Om het aanbod van activiteiten compleet te maken is er dan nog de all weather kunstgrastennisbaan. Speelt u recreatief, competitief of wilt u kennis maken met de sport? U zult zich op deze baan direct thuis voelen.

 

 

 

 

 

 

Het omniveldje

Op onze tennisbaan hebben we nog een omniveldje gecreeerd. Is het gras te nat om te voetballen dan kan er hier altijd nog een balletje getrapt worden. Ook is er hier dan nog de mogelijkheid om te basketballen. Wat betreft balsporten is Buitenhuis AlbaNera van alle markten thuis.