Het recreatiegebouw

 

Mooie huizen zijn er voldoende. Wat Buitenhuis AlbaNera bijzonder maakt is ons recreatiegebouw. Een plek waar voor iedereen wat te beleven is. Een bar met verschillende spellen, een bioscoop, een wellness en een heerlijke overkapping met pizzaoven voor zwoele zomeravonden. 

 

 

 

 

 

 

Inne Schop

Onze kroeg is een garantie voor avondenlang plezier. De bruine bar straalt een sfeer uit alsof je in een dorpscafe beland bent en met een tafeltennistafel, poolbiljart, dartbord en voetbaltafel zal iedereen zich hier amuseren. Wilt u een fust bier op de tap? Dat is allemaal via onze drankenservice te regelen. Een heerlijke plek om veel plezier te hebben.

 

 

 
 
 

 

De bioscoop

Slecht weer en de kinderen kunnen niet naar buiten. Of lekker gewoon zelf even rustig een filmpje pikken. Het kan in uw eigen bioscoop. 10 heerlijke fauteuils geven u het echte cinema gevoel. En het volle bioscoopgeluid doet de rest. Veel film plezier.

 

 
 

 

 

De wellness

Volledig afgeschermd van de rest van het huis en het buitengebeuren vindt u onze wellness. In een heerlijk rustgevende tuin vindt u alles wat u nodig heeft om eens heerlijk af te schakelen. Een bruisende jacuzzi, een dampende barrelsauna en een relaxte rustruimte met voetenbad. Wilt u even ontsnappen? Dan is dit daar een heerlijke plek voor. 

 
 
 
 
 

De overkapping met Italiaanse tuin

Met een fantastisch zicht op onze tennisbaan kunt u heerlijk onder onze overkapping of in de Italiaanse tuin genieten van onze smaakvolle pizza's of bij minder goed weer van uw zelf verzorgde BBQ. Een sfeervolle plek waar u  als vanzelf tot laat, relaxed kunt blijven zitten.