Lekker bezig zijn

 

Buitenhuis AlbaNera biedt u de mogelijkheid om allerhande workshops te volgen. Dit kan zijn op de accommodatie zelf of in de nabije omgeving. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar wij van kunnen garanderen dat u er een plezierige en leerzame tijd aan zult beleven.

 

 

 

 

 

KOOK workshops:

Om u kennis te laten maken met de geheimen van de chef-kok geeft KOOK. u de mogelijkheid om een kookworkshop te komen volgen met vrienden of familie. U zou kunnen kiezen voor een hapjes workshop, een Italiaanse of een Franse workshop. Heeft u zelf nu een idee of eerder iets gegeten wat u zelf graag zou willen leren bereiden? Laat het de chef-kok van KOOK. dan weten. 

Voor meer informatie kijkt u op http://www.kook-punt.nl/

 

Jubel en Joeks clowning workshops

Wilt u eens even helemaal uit uw comfortzone, maar dan zonder u zich daar ongemakkelijk bij te voelen en met een ongelooflijke bak aan plezier. Dan is een clowningworkshop een uitermate geschikte activiteit. Jubel en Joeks nemen u mee naar kanten van u zelf die u niet wist dat u had. Voor meer informatie kijkt u even op /uploads/JubelenJoeksstellenzichvoor.pdf .