Lekker bezig zijn

 

Buitenhuis AlbaNera biedt u de mogelijkheid om allerhande workshops te volgen. Dit kan zijn op de accommodatie zelf of in de nabije omgeving. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar wij van kunnen garanderen dat u er een plezierige en leerzame tijd aan zult beleven.

Pizzabakworkshop.

Wij leren jullie graag de kneepjes van het pizza bakken. Hoe maak je het deeg en die speciale saus? Hoe werkt de oven en wat is er naast de traditionele pizza nog meer mogelijk? U leert het allemaal tijdens een drie uur durende workshop. En bijkomend voordeel. U kunt uw heerlijke zelfgemaakte pizza’s zelf opeten of delen met de overige deelnemers. Voor een pizzaworkshop vragen wij 30 euro p.p. vanaf 8 personen. Vanaf 12 personen 27,50 euro en vanaf 16 personen 25 euro.

KOOK. met passie workshops:

Om u kennis te laten maken met de geheimen van de chef-kok geeft KOOK. u de mogelijkheid om een kookworkshop te komen volgen met vrienden of familie. U zou kunnen kiezen voor een hapjes workshop, een Italiaanse of een Franse workshop. Heeft u zelf nu een idee of eerder iets gegeten wat u zelf graag zou willen leren bereiden? Laat het de chef-kok van KOOK. dan weten. 

Voor meer informatie kijkt u op http://www.kook-punt.nl/

Jubel en Joeks clowning workshops

Wilt u eens even helemaal uit uw comfortzone, maar dan zonder u zich daar ongemakkelijk bij te voelen en met een ongelooflijke bak aan plezier. Dan is een clowningworkshop een uitermate geschikte activiteit. Jubel en Joeks nemen u mee naar kanten van u zelf die u niet wist dat u had. Voor meer informatie kijkt u even op /uploads/JubelenJoeksstellenzichvoor.pdf .