Schinkelsweg 8a, 6035PX Ospel Info@buitenhuis-albanera.nl +31(0)651594217

Actief bezig zijn in midden limburg.

In de omgeving van Buitenhuis albaNera is van alles te beleven als u geinteresseerd bent in mogelijkheden om uw dag vol actie door te brengen. In uw accommodatie vind u in ons boek een hele lijst aan mogelijkheden van vertier. Een aantal mogelijkheden willen we u alvast even aandragen.

Een aanrader is attractiepark Toverland in Sevenum. Dit meermaals bekroonde pretpark staat garant voor een hele dag plezier en niet alleen als de zon schijnt. In de grote overdekte hallen zijn er vele attracties die gewoon bij regen doordraaien.

Ook Boerenspellen, loeigezellig, een activiteitenbedrijf in Ospel heeft veel keus om een dagje actief door te brengen. Verder is De IJzeren Man in Weert zeer interessant voor een actieve dag. Op een klein gebied vind je hier, een mooi wandelgebied, een overdekt en openlucht zwembad. Een waterskibaan, een klimpark, een buitenspeeltuin en een binnenspeeltuin. Zoekt u een uitdagende dagbesteding, dan is het survivalpark Break Out in Swalmen wellicht wat voor u. In de zomer is Funbeach in Panheel een heerlijke plek om te vertoeven. Hier kunt u namelijk niet alleen genieten van de zon, maar aan de waterkant zijn er nog verschillende mogelijheden om u op een actieve manier te vermaken.

Net over de grens met Brabant, op nog geen 10 km, ligt dan nog Golfbaan het Woold. Door de combinatie van een par drie 9 holes golfbaan en een volwaardige 18 holes golfbaan is dit de ideale plek voor beginnende en gevorderde golfliefhebbers

Wij adviseren u graag en werken met u naar een programma naar uw keuze. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel even.