Schinkelsweg 8a, 6035PX Ospel Info@buitenhuis-albanera.nl +31(0)651594217

Lekker bezig zijn

Buitenhuis AlbaNera biedt u de mogelijkheid om allerhande workshops te volgen. Dit kan zijn op de accommodatie zelf of in de nabije omgeving. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar wij van kunnen garanderen dat u er een plezierige en leerzame tijd aan zult beleven.


Pizzabakworkshop.

Wij leren jullie graag de kneepjes van het pizza bakken. Hoe maak je het deeg en die speciale saus? Hoe werkt de oven en wat is er naast de traditionele pizza nog meer mogelijk? U leert het allemaal tijdens een drie uur durende workshop. En bijkomend voordeel. U kunt uw heerlijke zelfgemaakte pizza’s zelf opeten of delen met de overige deelnemers. Prijzen voor een workshop zijn op maat en derhalve op aanvraag.


OFYR workshop:

Sinds kort geven we ook workshops op onze OFYR. U leert hoe u met deze nieuwste trend op het gebied van outdoor cooking de heerlijkste gerechten klaar kunt maken. Verschillende apperetief hapjes, prachtige vleesgerechten, groenten bakken, wokken of grillen. Het is allemaal mogelijk op dit apparaat. U sluit de workshop af met een heerlijk nagerechtje waarbij u weer terug gaat naar uw kindertijd. Prijzen voor een workshop zijn op maat en derhalve op aanvraag.


Jubel en Joeks clowning workshops

Wilt u eens even helemaal uit uw comfortzone, maar dan zonder u zich daar ongemakkelijk bij te voelen en met een ongelooflijke bak aan plezier. Dan is een clowningworkshop een uitermate geschikte activiteit. Jubel en Joeks nemen u mee naar kanten van u zelf die u niet wist dat u had. Voor meer informatie kijkt u even op /uploads/JubelenJoeksstellenzichvoor.pdf .