Schinkelsweg 8a, 6035PX Ospel Info@buitenhuis-albanera.nl +31(0)651594217

Contact-

Contact

  Adres:
  Buitenhuis AlbaNera
  Schinkelsweg 8a
  6035 PX    Ospel

  Parkeerplaats gelegen aan Hagelkruisbaan 7a.

  +31 (0) 495 641302

  +31 (0) 651 594217 (mobiel bellen heeft de voorkeur)
  Info@buitenhuis-albanera.nl
  www.buitenhuis-albanera.nl
  KvK nr.: 58197990
  BTW nr:  NL001800005B95

   

  Op de accommodatieverhuur zijn huurvoorwaarden van toepassing.  

  AlgemeneVoorwaardenGroepsaccommodatie.pdf

  Voor de weekenden geldt er normaal gesproken een aankomsttijd van 15.00 uur. Hier kan in bijzondere gevallen van afgeweken worden. Bij geen activiteiten kan er een aankomsttijd van 13.00 uur worden aangehouden. Dit gaat altijd in onderling overleg. In geval van uitzondering behoudt Buitenhuis AlbaNera zich het recht om de recreatieruimte vanaf een later tijdstip vrij te geven. Mocht dit het geval zijn, dan zal dit altijd ruim voor aanvang van uw weekend gemeld worden en zal er gezorgd worden voor een passende compensatie.

  Om u een plezierig verblijf te garanderen hanteren wij een huisreglement.

  HuisreglementBuitenhuisAlbaNera2015.pdf

   

  Buitenhuis AlbaNera vindt uw privacy een groot goed. In onderstaande Privacy Policy staat omschreven hoe wordt omgegaan met uw persoonlijke gegevens.

  /uploads/PrivacyPolicyBuitenhuisAlbaNera.pdf

   

  Ter informatie vindt u hier een lijst van de inventaris van onze keuken. Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen wij graag van u via ons contactformulier, mail of telefonisch. Ter verduidelijking. Dit is de lijst indien u gebruik maakt van de helft van de accommodatie. De volledige accommodatie heeft de beschikking over twee keer deze inventaris.

  inventarislijstkeukenBuitenhuisAlbaNera.pdf

   

  Hieronder vindt u de printversie van de plattegrond van het Buitenhuis.

  /uploads/plattegrondbeneden.pdf

  /uploads/plattegrondboven.pdf

   

   

   

  Disclaimer

  Hoewel Buitenhuis AlbaNera de grootste zorg heeft besteed aan de volledigheid en correctheid van de informatie op de website, kan zij niet instaan voor eventuele fouten en onvolledigheden. Buitenhuis AlbaNera aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

  In geen geval kan Buitenhuis AlbaNera aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik van de website.

  Buitenhuis AlbaNera bevat verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Buitenhuis AlbaNera heeft geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud en het beleid van deze websites. Op deze websites valt u onder de (privacy)regels van die betreffende site